Lunch

måndag 26 februari

Örtbakad lax med säsongens primörer, rostad potatis och choronsås
135 kr
Högrevsgryta med paprika serveras med friterat tortillabröd och rostade
rotfrukter (gluten)
135 kr

tisdag 27 februari

Pannbiff serveras med kokt potatis, timjangräddsås och rårörda lingon
(gluten, mjölk, ägg, selleri)
135 kr
Ugnsbakad torsk med vitvinsås, picklade grönsaker och potatis (mjölk,fisk)
135 kr

onsdag 28 februari

Kycklingfilé med bacon, svamp, pärllök samt rödvinsås och potatis
135 kr
Gravad lax serveras med senapsstuvad potatis och dillsallad
(fisk, mjölk, senap)
135 kr

torsdag 1 mars

Pocherad sejfile toppad med purjolökscrème serveras med dillslungad
potatis och morötter, sandefjordsås och örtsallad (mjölk, fisk)
135 kr
Grillad kycklingfilé serveras med cannelloni toppad med tomat och
bönsalsa (gluten, ägg)
135 kr

fredag 2 mars

Havets wallenbergare med skirat smör, potatispuré, gröna ärtor och
örtsallad (fisk, gluten, ägg, mjölk)
135 kr
Helstekt fläskfilé serveras med rostade rotfrukter, bakad tomat och
rödvinsky
135 kr

Gäller hela veckan

VECKANS VEG
Spenat- och ricottatortelloni med svampsås och riven parmesan
(ägg, mjölk, gluten)
135 kr
VECKANS SALLAD
Gravad lax med sojarostade mandlar, picklade grönsaker och dilldressing
(ägg, fisk)
135 kr
VECKANS AFFÄR
Grillad ryggbiff serveras med rostad palsternacka, palsternackspuré och
rödvinsky (mjölk)
265 kr
VECKANS SÖTA
Vaniljpannacotta med citroncurd och citronmaränger
(ägg, mjölk, gluten)
55 kr

lördag 3 mars

BaraBrunch
239 kr
BaraBubbelBrunch, inkl 1 glas Prosecco
299 kr