Restaurangveckan

Restaurangveckan

Meny Restaurangveckan 19-23 februari 
 
FÖRRÄTTER

KALLRÖKT LAX
Kallrökt laxrulle fylld med ruccolacremé serveras med picklad smålök och surdegskrutonger (mjölk, fisk, gluten)
 
PUMPA
carpaccio på butternutpumpa, picklad pumpa, extra virgin olivolja, parmesan 24 mån lagrad, rostade pinjenötter,
ruccola, citron (mjölk, nötter)
 
LITEN PLOCKTALLRIK MED CHARK OCH OLIVER
fänkålssalami, coppa,  parmesan lagrad 24 månader och marinerade oliver (mjölk)
 
VARMRÄTTER

BAKAD MAJSKYCKLING
serveras med marsalasky, säsongens primörer och potatiskaka (mjölk, selleri)
 
BAKAD TORSKRYGG
serveras med skirat smör, kapris, riven pepparrot och potatis (fisk, mjölk)
 
TORTELLONI
spenat- och ricottatortelloni serveras med basilikaolja, grillad portabello och parmesan (gluten, mjölk)

VALFRI FÖRRÄTT SAMT VARMRÄTT 200:- per person.
Boka bord på www.grandboras.se eller 033-799 00 19