MÖTEN & EVENTS

Önskar du redan nu offerförslag för dina kommande möten så hjälper vi självklart till. 

Vår nya mötesarena står klart vintern 2022/2023 - mer information kommer!

Co-working & Magiska Möten.

En lounge som möjliggör både stora som små konferenser,  teamworks, mässor och utställningar. En flexibel struktur som hämtar inspiration från övriga hotellet där de nordiska svala tonerna går igen.

Kärnan inom Quality Hotels är att vi ska vara bäst på alla typer av möten – för vi tror att när människor möts så skapas något, det skapas kreativitet, affärer, kunskapsutbyten, relationer och samspel. Vår mötesarena ska vara ett öppet vardagsrum en dynamisk mötesplats där co-working ytor möter mässor och konferenser möter evenemang.

Hela ytan på plan 2 kommer vara flexibel med en blandning av stora och mindre konferensrum för mellan 2-200 deltagare som antingen kan agera var för sig eller så kan vi öppna upp för större evenemang, mässor eller möten.

Möjligheterna kommer vara många på Quality Grand och vi ser fram emot att snart kunna förse dig med mer hårdfakta om vår nya mötesarena mitt i centrala Borås! 

Möjligheterna kommer vara många på Quality Hotel Grana nya mötesarena och vi ser fram emot att snart kunna förse dig med mer hårdfakta kom vår nya mötesplats mitt i centrala Borås.